Obehaglig verklig berättelse!


I vintras fick jag höra en chockerande historia om en orm. Det intressanta med historien är att jag har två kontakter som känner "huvudkaraktären" och denna historia har brett ut sig över hela Sverige.

En kvinna hade en boaorm som hon älskade. Hon hade vuxit upp med ormen och när den var som störst flyttade hon ut till en lägenhet så att den skulle få plats. Ormen var fri i lägenheten och de gjorde allt tillsamans. Hon hade den runt halsen när hon såg på tv, de till och med sov tillsamans.

Men en dag så slutade ormen plötsligt att äta. Kvinnan tyckte det var märkligt men hon ringde inte vetrinären för hon trodde att de skulle gå över.

Ormen åt inte och de hade gått flera dagar. Hon letade i lägenheten ifall den hade ätit något märkligt men kunde inte hitta vad det var som var fel.

På morgonen var ormen stel och spikrak och låg bredvid henne i sängen. Hon ringde tillslut till vetrinären som säger åt henne att gå ut från lägenheten, låsa och ringa polisen. Ormen blev avliden.
Hon frågade vetrinären varför de dödat hennes husdjur, alldeles förkrossad. Vetrinären förklarade att ormen försökte mäta sig med henne för att han planerade att äta upp henne.

"Enligt en del teorier så anses reptiler som primitiva, aggressiva och styrda av instinkter."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0